Tour du ALS

Samen trappen wij ALS de wereld uit! 

Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ zullen op zondag 6 juni 2021 honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux beklimmen om geld op te halen in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS. Doe jij mee?

Schrijf je in!

 

 Life changing experience!

Jaarlijks beklimmen honderden wielrenners, hardlopers en wandelaars de Mont Ventoux bij Tour du ALS. Een life changing experience! Benieuwd naar Tour du ALS? 

  

Over Tour du ALS

 

 

Waarom is de Tour du ALS nodig? 

ALS is een dodelijke ziekte waar nog geen medicijn voor is. Door de Tour du ALS is er al bijna 7 miljoen opgehaald. Waarmee daadwerkelijk een stap gezet is naar het vinden van de oorzaak van deze ziekte. De laatste jaren, met name door het MinE onderzoek en het vinden van verschillende genen, is er een stipje op de horizon van het vinden van de oorzaak. Om daar nog meer onderzoek naar te doen is er geld nodig. Draag daar aan bij als deelnemer, sponsor, vrijwilliger of donateur.

Meer over ALS

Lees meer Lees minder

Fiets, hardloop of wandel mee, alleen of met een team. Samen met je collega’s, familie of vrienden. 

Schrijf je in!
  Bekijk alle
09/06/2020 | 9:33

Mont Ventoux Radio op 11 juni

Als we niet naar Frankrijk kunnen afreizen, brengen we de Mont Ventoux toch naar Nederland? Dat dachten wij! Daarom zal Mont Ventoux Radio op donderdag 11 juni van 20.30 tot 22.30 uur live gaan en jij bent uitgenodigd om te luisteren. We kijken ernaar uit om op deze manier het Tour du ALS gevoel met elkaar te beleven.   Waar kan ik Mont Ventoux Radio luisteren? A.s. donderdag van 20.30 tot 22.30 uur zal Mont Ventoux Radio live gaan, de uitzending  kun je hier volgen. Ben je donderdagavond niet in de gelegenheid om mee te luisteren? Geen probleem! De uitzending is later via dezelfde link terug te luisteren.   Luister Mont Ventoux Radio hier   Verzoekje aanvragen?  Welk nummer doet jou denken aan Tour du ALS? Voorafgaand aan de radio uitzending kun je een verzoeknummer aanvragen: Stuur een WhatsApp-bericht naar 06-39633072 óf e-mail naar montventouxradio@outlook.com Geef jouw verzoeknummer door en vertel waarom dit zo'n speciaal nummer voor jou is Wij kijken uit naar jouw verzoeknummer!   Programma Het programma is boordevol Tour du ALS. Je kunt live luisteren naar interviews, muziek en we blikken terug naar de afgelopen jaren. Het exacte programma geven we nog niet prijs, maar het belooft een sfeervolle avond te worden!   Post ontvangen? Ben jij deelnemer, vrijwilliger, sponsor of vriend van Tour du ALS? Dan ontvang jij een dezer dagen een kleine verrassing in je brievenbus, maar let op: deze mag je pas open maken tijdens de uitzending van Mont Ventoux Radio.   We kijken ernaar uit om op deze manier het Tour du ALS gevoel met elkaar te beleven. 
10
28/11/2020
01:39

Loes

Aan: Tour du Jac
Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.