Anne Greveling

De strijd tegen ALS gaat door

( Fietsen 2x Meester van de Kale Berg 78KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) | Member of team: ALS je nog niet klaar bent )

In de Tour du ALS van 2022 ben ik voor het eerst de Mt Ventoux op gegaan, in herinnering aan onze goede vriend, Bart. Helaas heeft het voor hem niet mogen baten, maar het is essentieel dat er onderzoek gedaan wordt naar een oplossing tegen ALS als ziekte en voor het verhogen van de levenskwaliteit en vooruitzichten voor mensen die ALS hebben

Dit jaar zag ik wat deze Tour du ALS met de aanwezige ALS patiënten doet, hoe het mensen met een gemeenschappelijk doel samen brengt. Hier heb ik enorm veel respect voor en ik wil graag nog een keer aan bijdragen door de Mont Ventoux 2x te beklimmen. Een nieuwe uitdaging, weer een stap verder, voor de strijd tegen ALS en voor mijzelf in mijn ontwikkeling. Ik ga er in ieder geval de komende maanden hard tegen aan, om mijn aandeel in de uitdaging te behalen. 

Alle bijdragen zijn welkom in de strijd tegen ALS en ik hoop dat je mij wil steunen!! Alvast enorm veel dank, namens mijzelf maar vooral alle mensen die aan ALS lijden.

Anne

 

Activity: Fietsen 2x Meester van de Kale Berg 78KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)
25
25/11/2022
12:26

Cas

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Tour du ALS is the largest event organized by the ALS Netherlands Foundation. Under the slogan “Get on your feet to beat ALS” , hundreds of cyclists, runners and hikers climb the Mont Ventoux together with ALS patients. All participants, volunteers, patients, donors and attendees contribute in the steps towards finding the cause of ALS and ultimately a medicine.