Annemiek Hegen

Voor jou, pap!

( Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) | Lid van team: Team gzicht )

Fietsen was mijn vaders grootste hobby. Totdat ALS begin 2018 zijn leven overnam. In korte tijd werd niet alleen het fietsen, maar ook praten, eten, drinken, lopen voor hem onmogelijk. 7 maanden na de diagnose is hij overleden. Omdat ik heb ervaren hoe ALS levens op z'n kop zet, draag ik graag mijn steentje bij om deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen. En hoe kan dat nu beter dan op de fiets!

Activiteit: Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

25
12/09/2021
22:21

Sander

Bekijk alle

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS. In 2021 vindt de 9de editie plaats.