Annemiek Hegen

Voor jou, pap!

( Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) | Lid van team: Hegen & gzicht )

Fietsen was mijn vaders grootste hobby. Totdat ALS begin 2018 zijn leven overnam. In korte tijd werd niet alleen het fietsen, maar ook praten, eten, drinken, lopen voor hem onmogelijk. 7 maanden na de diagnose is hij overleden. Omdat ik heb ervaren hoe ALS levens op z'n kop zet, draag ik graag mijn steentje bij om deze vreselijke ziekte de wereld uit te helpen. En hoe kan dat nu beter dan op de fiets!

Activiteit: Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

20
02/03/2020
21:36

Jeffrey

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.