Bart Verheijen

ALS Bart de Ventoux beklimt

( Fietsen 3x malloot van de kale berg 150KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Reynard – Sault – Reynard – TOP – Malaucène) | Lid van team: Franssen voor ALS )

Op 11 juni fiets ik 3x de Mont Ventoux op voor TourDuALS. Eigenlijk ben ik helemaal geen klimmer, maar meer een lange afstandsfietser. Daarom ga ik de uitdaging aan om niet met de auto naar de Provence te rijden, maar met de fiets. De afstand van Amsterdam naar Mont Ventoux is ongeveer 1200 km. Als het lukt om hiervoor minimaal 2400 euro (2 euro per kilometer) op te halen, fiets ik vanaf vrijdag 5 juni naar Frankrijk.

 

Alle kleine beetje helpen, sponsoren kan al vanaf 2 euro. Sponsor je 24 kilometer of meer, dan stuur ik je een foto terwijl ik jouw stuk van de route fiets (deel dan je telefoonnummer of nog beter instagram).

 

Werkwijze:

- via deze link kun je (Google Forms) aangeven hoeveel kilometers je wilt sponsoren.

- als alle 1200 kilometers gesponsord zijn, krijg je bericht

- dan kun je het toegezegde geld betalen aan mij of direct op mijn TourDuALS actiepagina

Activiteit: Fietsen 3x malloot van de kale berg 150KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Reynard – Sault – Reynard – TOP – Malaucène)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

15
10/06/2020
21:14

Ivo

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.