Chris De Heij

HELP Me to beat ALS forever !

( Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)  | Lid van team: Hope against ALS  )

Doneer nu
Meer informatie

AlS de ziekte mij moet slopen, dan niet zonder slag of stoot, iedereen met deze vreselijke ziekte met z'n allen de kans geven op genezing, is het niet voor mezelf, dan wel de generatie na me.

Activiteit: Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

107
08/10/2019
12:45

Dammes

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.