Actie van Dirk Muilenburg

Dit is de actie van Dirk Muilenburg

( Fietsen 3x malloot van de kale berg | Lid van team: Team Leo )

Nog te gaan

van totaal € 1.500 (0%)

Ik ben Dirk Muilenburg en ga samen met mijn vrouw Regina dit jaar ook de uitdaging aan om de Mont Ventoux te beklimmen om zo een bijdrage te leveren aan de verschrikkelijke ziekte ALS.

Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ gaan wij dit jaar voor de 'dubbel', want een week na de Mont Ventoux doen wij ook mee aan de 'Alpe 'd HuZes 2018'. De onderzoeken om zowel ALS en kanker de wereld uit te helpen blijven noodzakelijk. Het is moeilijk om keuzes te maken, want wij begrijpen ook dat er meer ziektes zijn die ongeneeslijk zijn. Wij hebben het geluk (!) en de gelegenheid om in deze periode mee te doen aan deze 2 evenementen en zullen ons ook inzetten waar het kan voor andere doelen. Voor 2018 is ons doel zoveel mogelijk geld op te halen om de onderzoeken mogelijk te maken. 'Wij gaan voor de dubbel 'ALS-2018 en Alpe 'd HuZes 2018'!!!!

Help ons om beide evenementen tot een succes te maken door ook uw bijdrage te doneren. 

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.