Edwin Velema

Just do it for Remko

( Hardlopen (Malaucène – Liotard – TOP) | Lid van team: THE HOFS )

Meer informatie

Het is klote als je lichaam stukje bij beetje uitvalt. En ondanks dat Remko alleen nog met zijn ogen kan knipperen, zie ik nog steeds plezier in zijn ogen. Hij vindt nog steeds de kracht om de laatste energie uit zijn lichaam te persen. Respect. Remko is een voorbeeld voor mij. Daarom doe ik mee en ga die berg beklimmen. Overwin ALS. Geef geld. Just do it for Remko

Activiteit: Hardlopen (Malaucène – Liotard – TOP)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

308
18/02/2020
20:57

ALSFEST

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.