Esther Wassink

Voor mijn vader!

( Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)  | Lid van team: Samen ALS de wereld uit stappen en trappen! )

Doneer nu
Meer informatie

Op 11 juni 2020 ga ik samen met een aantal familieleden en vrienden van mijn ouders de Mont Ventoux proberen te trotseren, en doen we mee met de Tour du ALS.
De reden van onze deelname is dat mijn vader helaas in april de diagnose ALS heeft gekregen.

Onder het motto ‘Samen trappen en stappen we ALS de wereld uit’ gaan hier aan meedoen, en beklimmen op deze dag samen met ons nog honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux om geld op te halen in de strijd tegen ALS, PLS & PSMA! 

Mijn vader werkt momenteel mee aan een wetenschappelijk onderzoek door een mogelijk medicijn tegen deze verschrikkelijke ziekte te testen, maar voor dit onderzoek en alle andere onderzoeken is geld nodig.. Veel geld! 
Door onze deelname steun ik (en mijn team) niet alleen mijn vader maar ook alle andere ALS-patiënten en die steun is ook hard nodig, maar kunnne we op bijzondere wijze een positieve bijdrage leveren in de strijd tegen ALS! 

Activiteit: Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

25
12/02/2020
13:56

Robbert en Lyan

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.