Evert van Zoelen

Opnieuw naar boven!

( Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)  | Lid van team: Tour du ALS Team Nieuwleusen )

Samen met ons team wil ik opnieuw de top van de Ventoux bedwingen, om daarmee geld in te zamelen om onderzoek mogelijk te blijven maken. Zodat er eens een medicijn/oplossing komt voor deze vreselijke ziekte.           En voor de ondersteuning van patiënten en hun families.

Activiteit: Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

15
21/02/2020
16:25

Anoniem

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.