Evert van Zoelen

Opnieuw naar boven!

( Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)  | Lid van team: Tour du ALS Team Nieuwleusen )

Samen met ons team wil ik opnieuw de top van de Ventoux bedwingen, om daarmee geld in te zamelen om onderzoek mogelijk te blijven maken. Zodat er eens een medicijn/oplossing komt voor deze vreselijke ziekte.           En voor de ondersteuning van patiënten en hun families.

Activiteit: Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

100
12/12/2020
20:16

Wentink Procesoptimalisatie

Bekijk alle

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS. In 2021 vindt de 9de editie plaats.