Gerard van derr Horst

Ik fiets ALS de wereld uit en voor mijn overleden zus Lies.

( Fietsen 2x meester van de kale berg 78KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) )

Mijn zus Lies kreeg in december 2016 het bericht dat ze de ziekte ALS had. Na 8 maanden in augustus 2017 is ze veel te vroeg hieraan overleden. Als er een goed medicijn was om ALS te bestrijden, dan had Lies langer kunnen leven. Door meer geld voor onderzoek kan er een medicijn tegen ALS gevonden worden. 

Nu ik met pensioen ben, heb ik wat meer vrije tijd. Daarom ga ik dit jaar fietsend twee keer de Mont Ventoux op om geld in te zamelen en hiermee ALS de wereld uit te helpen. Uw steun is heel belangrijk.

Sinds 3 juli heb ik mijn ALS tenue ontvangen (zie foto) en achterop mijn shirt kan een sponsor met een mooi sponsorbedrag zijn logo laten drukken. 

Wil je een logo laten plaatsen op mijn sponsorpagina, doneer mij en ik kan je logo erop zetten.

Activiteit: Fietsen 2x meester van de kale berg 78KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

01/07/2021 | 20:20 tot 04/07/2021 | 20:20
Limburgs Mooiste fietsen

 Goede voorbereiding voor de beklimming van de Mont Ventoux is in Zuid-Limburg te gaan fietsen. Van 1-4 juli ga ik daar kamperen om de nodige hoogte meters te maken samen met Hanneke en Jelco en enkele van de fietsclub.

01/07/2021 | 20:20 tot 04/07/2021 | 20:20

Limburgs Mooiste fietsen

 Goede voorbereiding voor de beklimming van de Mont Ventoux is in Zuid-Limburg te gaan fietsen. Van 1-4 juli ga ik daar kamperen om de nodige hoogte meters te maken samen met Hanneke en Jelco en enkele van de fietsclub.

Bekijk alle
25
25/07/2021
10:33

Emiel en Myranda

Bekijk alle
  Bekijk alle
21/07/2021 | 16:58

Trainen om de Mont Ventoux 2x te beklimmen voor ALS.

Hallo allemaal, Het is bijna zover. Vorig jaar ging Tour-du-ALS niet door, dit jaar is het verplaatst naar 11 september. Ik ga de Mont Ventoux 2x beklimmen. Dan ben ik "De Meester van de Kale Berg". De afgelopen weken ben ik al druk bezig om te trainen voor de mont Ventoux voor ALS sponsoring. Ik heb al diverse trainingsrondjes gemaakt, Limburgs Mooiste gefietst en afgelopen week 150km naar de Posbank gefietst. Nog 1,5 maand te gaan om te trainen en om mijn sponsorbedrag bij elkaar te krijgen. Het moet me lukken en ik doe het vooral ook voor mijn aan ALS overleden zus Lies. Op het shirt kan een ieder voor een leuk sponsorbedrag een logo laten plaatsen. Lieve groetjes van Gerard P.s. Stuur mijn sponsoring en berichten zoveel mogelijk door naar anderen, die ook graag voor ALS doneren of die Lies goed kennen.

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS. In 2021 vindt de 9de editie plaats.