Gertjan de Vogel

Voor Hans, Samen Sterk, Tegen ALS!

( Fietsen 1x de kale berg plus 56KM (Malaucène – Liotard – TOP – Bedoin – Malaucène) | Lid van team: Tour du Hans )

Doneer nu
Meer informatie

Voor Hans is het helaas te laat. Maar er komt een 'op tijd'. Ik wil mijn vrienden Sven & Janiek en hun familie bijstaan. Daarom doe ik mee aan deze uitdaging. Een bijzondere fietsprestatie, voor een belangrijk doel. Help jij mee?

Activiteit: Fietsen 1x de kale berg plus 56KM (Malaucène – Liotard – TOP – Bedoin – Malaucène)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

25
22/02/2020
22:11

Leanne

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.