Actie van gideon wijnschenk

Dit is de actie van Gideon Wijnschenk

( Fietsen 1x de kale berg | Lid van team: Team Marieke )

van totaal € 1.500 (246%)

Eindelijk de beslissing genomen om te gaan rijden mede omdat Marieke onze eerste kennismaking is met een ALS patiente . Het besef dat iedere euro welkom is zit reeds in ons systeem, daarom zetten we ons ook sterk in  om aandacht te vragen voor deze verschrikkelijke ziekte .

Inmiddels hebben we afscheid genomen van Jan Scholtens een voor ons zeer emotioneel gebeuren . En het gaat maar door  ook onze vriend Ron Baten is door deze ziekte GETROFFEN ,daarom gaan we de berg op ......zeker een avontuur met veel emotie .

Nu nog gaan trainen  .. we keep you posted ..!!!!!!!

 

eerste donaties binnen gekregen heel erg bedankt ......

Sylvia,Peter,Jessica,noortje,wouter,arienne,ronald,patrick,yvonne ( scalepassion ),Anne en filip ,Borgers auto ,      Stijn borgers.vanEsracing, Daniëlle bakker, Marianne Landman ,autosportblad Start84,                                         martin en marjolijn , blue mountainlodge ( south afrika ),vanzadelhoff veilingen ,van lenning notariaat,                     Ron en Margaret Baten,Merel en Chris , Ria waterreus DNRT ,Diana van Egmond , Aat Maree,Dennis Moes,Frank en Els Kooistra ,Lilian en Martin Verhoef, Wilco Smit , Oca's zandvoort ,Chris Rombout ,Race for Fun ,chapter Gin,Van eenaeme ramen,kozijnen,keukens,badkamer en raamdecoratie , Huib Havik ,janine Vos ,leen,martijn,anneke gravemaker , fons baten ,marion scholtens , michel landman ,kim en nikki kremer.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 44 31-05-2018 | 16:11 Mijn moeder hoorde van je actie en vroeg mij om te doneren. Ze vind het klasse wat je doet!
€ 100 27-05-2018 | 17:26 ALS is echt te erg voor woorden.
€ 11 27-05-2018 | 14:56 Om je bedrag, voor nu, mooi af te ronden. Heel veel succes op die mooie kale berg. Ik ga het wel missen..........
€ 20 27-05-2018 | 13:50 Doe je best vriend, je hebt er hard genoeg voor getraind. Veel succes.
€ 10 27-05-2018 | 13:31 Super dat je je zo inzet! We wensen je heel veel succes.
Bekijk alle

31 mei de dag van de waarheid

08-01-2018 | 10:15  stillstaan bij iedereen die de ziekte ALS heeft gehad of nu heeft we gaan weer een nieuw avontuur aan om de ziekte onder de aandacht te brengen .....   http://www.momeprom.com/Racinglife.nl/varia-team-friendship-zet-ook-2018-strijd-als/      
Lees meer