Ivo Corver

Voor mijn nichtjes

( Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) | Member of team: Team Ingo )

Donate now
More information

In 2014 ben ik de Mont Ventoux al een keer op gefietst samen met Ingo. Ik had het in mijn eentje al moeilijk genoeg om boven te komen. Ingo fietste samen met een patiënt (André Wesselius) omhoog op de tandem. Wie had toen kunnen denken dat ik 6 jaar later nog een keer omhoog zou moeten? Nu helaas voor Ingo zelf..

ALS was stiekem al een hele tijd weg uit de familie. We spraken het niet uit, maar we dachten het waarschijnlijk allemaal. Totdat Ingo in April dit jaar de diagnose ALS kreeg. Helaas is ALS zo bekend in de familie dat iedereen precies weet waar we aan toe zijn. We wisten alleen nog niet eerder dat de toekomst van mijn nichtjes er ook ineens heel anders uit zou zien. Die onzekere toekomst ken ik van dichtbij en daarom ga ik er zoveel mogelijk aan doen om die toekomst een stuk zekerder te maken. De enige weg naar die zekere toekomst is méér geld, voor nog méér onderzoek.

In juni 2020 fiets ik samen met Ingo nogmaals de Mont Ventoux op om zoveel mogelijk geld in te zamelen. In de 1e plaats voor mijn nichtjes, maar ook voor alle andere families die met deze slopende ziekte worden geconfronteerd.

Steun mij en doneer, elke euro is er één..

Alvast bedankt!

Activity: Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)

You can create your own personalized poster to draw attention to this fundraising page. After printing the poster you can hang it in a shop, a café window or a community bulletin board. Ask your family, friends, co-workers and neighbors to help and also put up a poster in their home, school or work place. Most people are willing to help but be sure to ask permission first.

300
26/03/2020
22:34

Anonymous

View all

Tour du ALS is the largest event organized by the ALS Netherlands Foundation. Under the slogan “Get on your feet to beat ALS” , hundreds of cyclists, runners and hikers climb the Mont Ventoux together with ALS patients. All participants, volunteers, patients, donors and attendees contribute in the steps towards finding the cause of ALS and ultimately a medicine.