Joeri Jongeneel

Bedwing de kAleS berg (2x)

( Fietsen 2x meester van de kale berg plus 112KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Bedoin – Malaucène) )

Meer informatie

20 jaar geleden is mijn vader aan ALS overleden, toen een heel exotische ziekte. Nu is er al veel meer over bekend en zijn er meer (technologische) middelen om langer een acceptabel leven te hebben met ALS. Maarrr, er is nog heel veel geld voor onderzoek nodig en daar wil ik een duit aan bijdragen.

(En ik vind fietsen leuker dan zwemmen in de gracht waar ik vorig jaar 1.020 euro mee opgehaald heb)

Activiteit: Fietsen 2x meester van de kale berg plus 112KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Bedoin – Malaucène)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

50
12/03/2020
19:55

Inez

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.