Actie van Kees den Breejen

Dit is de actie van Kees den Breejen

( Fietsen 1x de kale berg | Lid van team: Team Nel )

Nog te gaan

van totaal € 1.500 (160%)

De reden dat ik deze uitdaging aan ga is dat mijn zus afgelopen zomer de diagnose ALS heeft gekregen. Daar ik fietsen als sport heb was dit het eerste wat in mij opkwam om te gaan doen voor haar. Samen met meer familieleden, in totaal 6, gaan we fietsend, hardlopend en wandeld de mont Ventoux beklimmen.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 180 13-04-2018 | 15:13 Verkoop sieraden
€ 65 11-02-2018 | 16:58 Opbrengst verkoop rommelmarkt
€ 55 22-01-2018 | 14:52 Donatie bewoner Geworteld Wonen
€ 100 22-01-2018 | 14:49 Verkoop spullen
€ 60 29-12-2017 | 12:39 Laatste kerstverkoop en Kapsalon Denice
Bekijk alle

November actie bij Fysio Jordens

10-11-2017 | 12:56 NELVEMBER in volle gang… We hebben al meer dan €250,- euro aan donaties binnen…en daar zijn we super dankbaar voor!! Hopelijk kunnen we komende weken nog véél meer geld ophalen voor Team Nel Tour du ALS en Stichting ALS Nederland! Helpt u ons mee om eind november een fantastisch bedrag te doneren? * * * Geweldig ook om te zien hoe bedrijven en mensen uit onze omgeving NELVEMBER steunen…bijvoorbeeld met het ter beschikking stellen van mooie prijsjes die wij weer onder donateurs mogen verloten: Carola’s taarten atelier geeft een 10-persoons taart weg…Beauty By Camilla geeft een hotstone- en gezichtsbehandeling weg…Team Nel Tour du ALS geeft handmade kerstdecoratie weg…KoffiePartners geeft diverse Lipton theeblikken weg…Vonk Diervoeders Krimpen aan de Lek geeft diverse prijzen weg…DA de Goudsbloem geeft diverse prijzen weg…Verschillende mensen hebben leuke prijzen ter beschikking gesteld… Daarnaast heeft NELVEMBER ook mensen gemotiveerd om met leuke initiatieven te komen om geld in te zamelen. Zo verloot Patty’s Planken een smakelijke borrelplank voor het goede doel… En behalve dat de therapeuten van Jordens Fysio Medisch Centrum een behandeling zullen doneren aan het goede doel hebben drie collega’s ook nog eens een mooie prijs ter beschikking gesteld: Irene Van Beek-Pilon, Wouter Cabaret en Floor Elsdijk verloten namelijk alle drie een heerlijke ontspanningsmassage onder iedereen die deze maand een donatie hoger dan €5,- bij ons in de praktijk komt doen! *** Kortom…een hartverwarmend gezicht hoeveel mensen NELVEMBER in beweging weet te brengen om met zijn allen hetzelfde doel te bereiken…een geweldige donatie aan Stichting ALS Nederland! Doneert u mee?Dit kan tot eind november aan de balie van Jordens Fysio Medisch Centrum!
Lees meer