MIJN STRIJD TEGEN ALS

Dit is de actie van Ko Jan Provoost

( Fietsen 3x malloot van de kale berg | Lid van team: ZEEUWEN in BEELD ... )

Nog te gaan

van totaal € 1.500 (101%)

Mijn naam is Ko Jan Provoost en ik ben 67 jaar. Ik ben met vrouw Marja woonachtig in het prachtige Domburg. Na een slopende ziekte is onze goede vriend Gerard Brouwer vorig jaar overleden aan ALS. Gerard was beeldend kunstenaar in Katwijk en tevens medeoprichter en bestuurslid van de Stichting Kunstvereeniging Katwijk. Als beeldhouwer was hij ook actief in Zeeland. Zo staan er 2 beelden van hem in Hulst, het beeld "De Visleurster" in Arnemuiden en natuurlijk "De Ringrijder" in Middelburg. Bij de realisatie van "De Ringrijder" was ik, als toemalig secretaris van de Zeeuwse Ringrijders Vereniging,  zeer nauw betrokken. Kijk voor informatie over Gerard en de Stichting Kunstvereeniging Katwijk op resp.: www.gerardbrouwer.nl en www.schilderenaanzee.nl 

Het was Gerard's wens om, mede namens hem, geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS. Hij wilde dat in de toekomst niemand meer dezelfde lijdensweg zou moeten ondergaan. Ik wil daar, samen met de andere leden van het team "ZEEUWEN in BEELD", een bijdrage aan leveren door mijn deelname aan de Tour du ALS. Daarbij zal de gevreesde Mont Ventoux moeten worden beklommen. Bij mijn inschrijving heb ik me gecommitteerd aan 3 beklimmingen. Dit zal een ware beproeving worden, maar ik weet zeker dat ik het ga halen. Mijn strijd zal immers in het niet vallen ten opzichte van de uitzichtloze en ongelijke strijd van Gerard en al die andere slachtoffers van ALS.

Wilt u ons steunen? Dat kan. 

U kunt doneren op onze teampagina, of op de persoonlijke actiepagina's van één van onze teamleden.

MAAR ER IS MEER!!!

Laten wij samen de wens van Gerard vervullen en ALS de wereld uit trappen. Wij op de fiets en u met een donatie.

Ko Jan Provoost.

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 25 22-02-2018 | 13:39
€ 25 20-02-2018 | 11:36
€ 25 06-02-2018 | 15:22
€ 50 24-01-2018 | 22:19 Tijdens ons traditionele bezoek aan oom Piet en tante Ella in Steenbergen kreeg ik een donatie van € 50,00. Oom en tante, hartelijk bedankt voor jullie bijdrage aan de strijd tegen ALS. Ko Jan.
€ 500 22-01-2018 | 13:35
Bekijk alle

WE MAKEN EEN TEAM.

22-12-2017 | 17:20 Voor mij een mijlpaal. Toch weer met een team bergen beklimmen en mooier kan het niet. CSW-van de Perre. Jullie weten wel, de school die mijn goede doel steunt.Maar deze school gaat nog verder. Was het in 2015 Martin Hofman die in mijn team mee deed aan Alpe d'HuZes. 31 mei doen er weer 2 docenten mee t.w.: Johan Bomert en  Jan Kees Goossens. Geweldig mannen. We maken er een spetterend half jaar van en natuurlijk aan de bak met het werven van zoveel mogelijk sponsorgeld. Nog goed nieuws is dat De Visbar uit Domburg (daar kun je lekker vis eten mensen en zeker het dagmenu is geweldig) weer een speciale sponsoractie op touw gaat zetten. Van januari t/m augustus wordt van ieder besteld dagmenu een deel van de winst afgedragen aan onze actie voor ALS. Geweldig toch. Tot het volgende nieuwsbericht. 
Lees meer