Lisanne Vernes

Lisanne tegen ALS de berg op

( Fietsen 3x Malloot van de Kale Berg 150KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Reynard – Sault – Reynard – TOP – Malaucène) )

Al jaren wilde ik middels een fysieke uitdaging een goed doel steunen. De laatste jaren ben ik steeds meer aan het racefietsen, dus afgelopen jaar voor het eerst meegedaan. Wat was dat gaaf!! Toen 2x de beklimming gedaan, helaas niet helemaal naar boven, maar om de uitdaging deze editie weer te vergroten wil ik 3x naar boven! Want net als afgelopen jaar, is mijn motto:

"Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!"

In mijn werk kom ik regelmatig mensen tegen die vechten tegen een spierziekte, daarom mijn keuze voor ALS. Hopelijk kan er in de toekomst een medicijn worden ontwikkelt voor deze verschrikkelijke ziekte en daar help ik graag aan mee! Daarom ga ik de Mont Ventoux op en ga ik zo veel mogelijk sponsoren proberen te overtuigen mij te steunen met een mooi geldbedrag!

Activiteit: Fietsen 3x Malloot van de Kale Berg 150KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Reynard – Sault – Reynard – TOP – Malaucène)
100
03/08/2022
10:51

Niels

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS.