Maarten van Brenk

Family Values

( Fietsen 2x meester van de kale berg 78KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) | Lid van team: Breijn )

Meer informatie

Na 2 eerdere editie van de tour solo gevlogen te hebben vind het ik zeer tof dat ik dit jaar deel uit maak vam een team. De team leden zijn trouwe toeschouwers van eerdere edities.

Het team bestuit uit mijn broer Sebastiaan van Brenk (wandelaar) mijn nichteje Marleen van Rijn. (fietser) en ik (fietser) En met zijn 3e hopen we onze krachten te kunne bundelen zodat wij samen met de rest van de deelnemers nog meer geld voer onderzoek en zorg kunnen ophalen.  

 

Samen trappen we ALS de wereld uit 

Activiteit: Fietsen 2x meester van de kale berg 78KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

25
12/01/2020
19:20

Anoniem

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.