Maartje Mulders

Wat ALS - team Babs

( Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) | Lid van team: Team Babs )

Meer informatie

Wij willen ons steentje bijdragen om ALS de wereld uit te helpen. Dit doen wij door de uitdaging aan te gaan en de berg te beklimmen om op die manier zoveel mogelijk geld op te halen. Dit doen wij met onze lieve vriendin Babs in ons hoofd die al jaren tegen deze ziekte aan het strijden is en toch altijd een glimlach op haar gezicht heeft. LEEF EN LACH

Op 19 april 2020 organiseren wij het festival-achtig evemenent genaamd 'Wat Als..' met activiteiten, een loterij, eten, drinken en muziek voor de hele familie. Alle opbrengsten aan naar onze actie voor Tour du ALS. Het evenement vindt plaats in de Honig fabriek in Nijmegen. Voor meer informatie: kijk eens op onze Facebook evenementpagina: 'Wat ALS..' of op onze Instagram pagina: Team Babs Wat ALS.

Koop hier je kaartje voor het evenement: 

https://www.eventgoose.com/newsales/multishop/webshop/8c9acff2d46f5987c37f7f4e942890fa/?queuepasscode=exVZnR2k14RuWF5L&multiSalesChannel=8c9acff2d46f5987c37f7f4e942890fa

Activiteit: Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10
31/01/2020
07:32

Zefanja

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.