Mijn strijd tegen ALS gaat door!

Dit is de actie van Margreet Schutselaars-Beltman

( Fietsen 1x de kale berg | Lid van team: Team Henk )

Nog te gaan

van totaal € 1.000 (11%)

Voor de 2e keer zet ik mij in om ALS de wereld uit te trappen. Op 2 januari 2017 kreeg mijn vader Henk Beltman de diagnose ALS. Vorig jaar hebben wij ons als familie ingezet om geld in te zamelen tegen deze genadeloze ziekte en hebben wij letterlijk de "Top" bereikt op 8 juni met als hoogte punt dat mijn vader ons heeft binnengehaald op de Ventoux.

Mijn vader had de zeer snelle vorm van ALS en is op 22 juli 2017 overleden aan deze verschrikkelijke ziekte die hem in een half jaar volledig de functie van zijn lichaam ontnam. Het is zo heftig om iemand te zien lijden aan deze ziekte, iedere week moest hij weer een stukje inleveren. Mijn sterke vader die zelfs aan het eind van zijn leven zelfs problemen had om normaal te kunnen ademen, levensbehoefte nummer 1!

Het is van grote noodzaak dat deze verschrikkelijke ziekte stopt! Daarom zet ik mij samen met zwager Raymond Meijer en nichtje Danique Meijer dit jaar weer in tijdens dit sportieve evenement!

Ik zal mijn uiterste best doen op de berg, ondersteun je mij d.m.v. een donatie?! Dan "Trappen we samen ALS de wereld uit!"

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 25 13-01-2018 | 13:37
€ 15 31-12-2017 | 18:29
€ 25 30-12-2017 | 15:26 Lieve Margreet. Ik wens jou heel veel kracht, succes en liefde toe om deze strijd te volbrengen! Je bent een topper net als jouw man Maarten en zoon Pim en verdere familie. Onvoorstelbaar hoe agressief de ziekte ALS is en wat er allemaal kapot gaat. Alle kracht en liefde want jij gaat dit weer volbrengen!!!Anja Eefting-Tingen, collega (kinder)fysio uit hijken gem Midden Drenthe. Respect voir jou collega en vriend!
€ 50 29-12-2017 | 22:22 Lieve Margreet, heel veel succes tijdens je rit naar de top! Je vader zal trots op je zijn! We komen je aanmoedigen! x Mats en Pim
Bekijk alle

De knoop is doorgehakt, Tour du ALS 2018 is een feit!

29-12-2017 | 00:00  Beste Allemaal, Zojuist heb ik mij voor de tweede keer ingeschreven voor de Tour du ALS! De trainingen gaan weer beginnen, 21 mei 2018 mag ik de Elfstedenfietstocht fietsen a 235 km, vanaf nu weer gas geven en kilometers maken! Nog 1 keer naar de top voor mijn papa! ALS is zo'n oneerlijke ziekte! Het valt bam je leven binnen en breekt je lijf lettelijk helemaal af, zonder dat er ook maar iets aan te doen is. Er moet een medicijn komen om deze ...ziekte te stoppen!  Ik ben mij ervan bewust dat er tal van goede acties zijn en dat jullie mij vorig jaar ook al ontzettend hebben gesteund, toch wil ik je vragen om een kleine donatie te doen. Er is veel, wat zeg ik heel veel geld nodig naar onderzoek. Er is niet bekend hoe deze ziekte ontstaat, laat staan hoe deze te behandelen is. Alvast onzettend bedankt voor iedere donatie hoe klein of groot dan ook! " Samen trappen we ALS de wereld uit!"  Liefs, Margreet Schutselaars-Beltman
Lees meer