Marleen van Rijn

Family values

( Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) | Lid van team: Breijn )

Ik ben Marleen en in het dagelijks leven ben ik verloskundige.  
In 2018 en 2019 ben ik toeschouwer geweest en heb een fantastische groep mensen De berg zien bedwingen om zo veel mogelijk geld  op te halen in de strijd tegen ALS, PSMA en PLS.
Nu wil ik graag zelf een steentje bijdragen door zelf de Mont Ventoux 1x te fietsen. Samen met mijn 2 neven trappen en stappen we deze vreselijke ziektes de wereld uit!

Steun ons en doneer

Activiteit: Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

500
25/02/2020
11:29

Anoniem

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.