Martijn Bakker

Grote Vrienden tegen ALS

( Fietsen 3x malloot van de kale berg 150KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Reynard – Sault – Reynard – TOP – Malaucène) | Lid van team: De Gooise Jonkers )

Doneer nu
Meer informatie

Als de moeder van je grote vriend tegen zo'n ziekte moet vechten, dan wil je meevechten. Dit is mijn kleine bijdrage.

Als team hebben we ons een doel gesteld, namelijk het ophalen van €10500 euro. Dat is een mooie uitdaging! We zijn blij met alle kleine en (hele) grote bijdragen om dit doel te halen. Voor Els, maar ook voor een toekomst waarbij ALS niet meer een ongeneeslijke ziekte is.

Help ons mee, maak mensen enthousiast en draag je steentje er aan bij. Meer kunnen we niet doen!

Activiteit: Fietsen 3x malloot van de kale berg 150KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Reynard – Sault – Reynard – TOP – Malaucène)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

121
02/03/2020
09:38

Create2Experience

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.