Maxime Hillen

gewoon gaan

( Fietsen 3x Malloot van de Kale Berg 150KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Reynard – Sault – Reynard – TOP – Malaucène) | Lid van team: Lemontree - Masters in ICT )

Door Mathijs de Grood mijn buurman en vriend werd ik gewezen op de tour de ALS vorig jaar alleen maar een beetje gesponserd. het komende jaar gaan we voor het echte werk!!! twee keer die berg op! hopa steun ALS als ik snel genoeg op de €3.000,00 zit heb ik nog genoeg tijd om ook drie keer die bergen op te knallen! 

Activiteit: Fietsen 3x Malloot van de Kale Berg 150KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Reynard – Sault – Reynard – TOP – Malaucène)
25
26/05/2022
23:10

Marion

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS.