Maxime Hillen

gewoon gaan

( Fietsen 2x Meester van de Kale Berg 78KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) | Lid van team: Lemontree - Masters in ICT )

Door Mathijs de Grood mijn buurman en vriend werd ik gewezen op de tour de ALS vorig jaar alleen maar een beetje gesponserd. het komende jaar gaan we voor het echte werk!!! twee keer die berg op! hopa steun ALS als ik snel genoeg op de €3.000,00 zit heb ik nog genoeg tijd om ook drie keer die bergen op te knallen! 

Activiteit: Fietsen 2x Meester van de Kale Berg 78KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

50
22/11/2021
13:19

Chris

Bekijk alle

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS.