Nathan Bade

Kom dan Ventoux ALS je durft

( Fietsen 3x malloot van de kale berg 150KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Reynard – Sault – Reynard – TOP – Malaucène) | Lid van team: De Gooise Jonkers )

Doneer nu
Meer informatie

Strijden. Strijden tegen ALS. Als vriendgroep gaan wij deze strijd aan. 

Van origene ben ik een marathonloper en wordt deze tour een sportieve uitdaging. Wel een sportieve uitdaging die in het niet valt in vergelijking met de uitdaging om te strijden tegen de ziekte ALS. 

Alle steun is welkom. Doneer en help met de strijd tegen ALS. En als ik 11 juni tijdens de derde beklimming van de mythische Mont Ventoux achterstevoren op mijn fiets zit, denk dan een heel klein beetje aan mij. 

Alvast bedankt.

Activiteit: Fietsen 3x malloot van de kale berg 150KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Reynard – Sault – Reynard – TOP – Malaucène)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

50
11/03/2020
12:11

Jan

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.