Noël Aalderink

Met Noël on Tour du ALS

( Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)  | Lid van team: Met Lia on tour d' ALS )

ALS je deze vreselijke zenuw-spierziekte van dichtbij meemaakt, ben je dankbaar voor je eigen gezondheid. Het is fijn om samen te kunnen genieten van de kleine en mooie momenten én eruit halen wat erin zit! Wij laten ons hoofd niet hangen en komen in actie.

Laten we samen het signaal “ALS is nog steeds een dodelijke ziekte’’ serieus nemen. Laten we samen de signalen die onze hersenen ons nog geven voor aansturing en kracht, bundelen. Help ons team op weg de Mont Ventoux te beklimmen om daarmee een grote bijdrage te leveren aan het wetenschappelijk onderzoek naar een medicijn voor deze ongeneeselijke ziekte.

Heb je dit signaal goed ontvangen? Kom dan ook in actie en DONEER. Elk bedrag, groot of klein, kan het verschil maken!


Onwijs bedankt voor jouw hulp!
Noël

Activiteit: Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)

Breng deze pagina extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken van deze pagina, dus ook vrienden, familie, collega's, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is, dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

5.000
20/12/2021
15:26

Baktotaal Bouwhuis B.V.

Bekijk alle

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS.