Peggy Bouchoms

Dromen is leven!

( Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) | Lid van team: THE HOFS )

Hoe is het toch mogelijk dat ik in een paar jaar tijd 3 mensen in mijn vriendenkring, kennissenkring en woonomgeving tref met ALS?! Eentje daarvan heeft helaas haar familie al verlaten en eentje gaat er hard achteruit. En dan onze vriend Remko. Lopen en bewegen kan hij al lang niet meer en praten al evenmin, maar wat een doorzetter! Hij heeft de mensen in zijn directe omgeving aangezet en geïnspireerd deze sponsor- en beklimmingsklus samen te gaan klaren. Ik heb een lied voor en over Remko geschreven dat heet “No more chains”. Over kleine wensen, dromen en hoop. Voor Remko zal het waarschijnlijk niet meer baten, maar voor anderen in de toekomst hopelijk wel!. We gaan er als team voor stappen en trappen dat hun dromen wel nog uit mogen komen!

Activiteit: Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

10
11/03/2020
18:14

Rob

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.