Peter Schipper

Voor ELS (mama) tegen ALS

( Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)  | Lid van team: De Gooise Jonkers )

Doneer nu
Meer informatie

Mijn motivatie is mijn allerliefste mama. Helaas lijdt zij aan deze verschrikkelijke ziekte. Er is nog steeds niet voldoende over deze ziekte bekend waardoor er geen kans op genezing is. Door mee te doen aan deze tour wil ik bijdragen aan het onderzoek voor een medicijn tegen ALS.

Activiteit: Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

475
19/03/2020
21:37

Werktafel dementie gooi en vechtstreek

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.