Ramon Out

Trap ALS de wereld uit

( Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) )

Vorig jaar heeft mijn broer de diagnose ALS gekregen. Een grote schok voor ons allemaal! Nu een jaar verder is het bizar om te zien wat deze slopende ziekte met iemand doet. Helaas is er bij ALS nog geen enkel vooruitzicht op genezing. Dat moet veranderen!

De statistieken laten zien dat 1:350 mensen overlijdt aan ALS!? Dat zijn er veel meer dan gedacht! Het goede nieuws is dat er wereldwijd veel onderzoeken zijn, deelname is alleen erg lastig. Slechts een kleine groep krijgt deze kans. Mijn broer doet mee aan één van deze trials, maar die kans hoort iedere ALS patiënt te krijgen! Dit is één van de doelen van de Tour du ALS en daar zet ik me graag voor in!

Ik heb mezelf als uitdaging gegeven om met de fiets de Mont Ventoux te beklimmen voor Stichting ALS. Wil je mij steunen in deze strijd? Doe dan een donatie via onderstaande knop. Alvast super bedankt!

Wil je weten hoe het met m'n broer gaat? Hij schrijft regelmatig een blog over de uitdaging van zijn leven. Kijk op zijn site.

Activity: Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)

Promote this page with a cool poster. You can determine the text yourself and then print the poster and put it up anywhere. Anyone can make a poster of this page, including friends, family, colleagues, people from your sports team or classmates. Put the poster up in a supermarket, behind the window at shops, at companies or at school. Putting up a poster is often no problem if you ask nicely and explain what it is for.

50
26/07/2021
12:06

J.M.

View all
  View all
13/07/2021 | 9:22

Bedankt!!!

Wow, wat een reacties en wat snel gaat dit. Erg mooi en hartverwarmend om dit te zien en deze support te krijgen. Bijna geen woorden voor. Een extra motivatie om goed te blijven trainen! Maar ondanks dat ik het minimale bedrag nu (bijna) binnen heb is dat natuurlijk geen reden om te stoppen met doneren. Het doel is nog steeds om ALS deze wereld uit te helpen en daar is geld voor nodig! Dus denk niet oh hij is er al, alle donaties blijven welkom! en nogmaals bedankt! 

Tour du ALS is the largest event organized by the ALS Netherlands Foundation. Under the slogan “Get on your feet to beat ALS” , hundreds of cyclists, runners and hikers climb the Mont Ventoux together with ALS patients. All participants, volunteers, patients, donors and attendees contribute in the steps towards finding the cause of ALS and ultimately a medicine.