Keep fighting !

Dit is de actie van Reinier Ulderink

( Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) | Lid van team: Revanche voor Siebren!!! )

van totaal € 1.500 (106%)

Mijn grote vriend Siebren heeft de verschrikkelijke spierziekte ALS! Hier is (nog) geen medicijn voor en langzaam maar onomkeerbaar zie je de krachten en vrijheid van Siebren afnemen. Doordat er (te) weinig mensen deze mensonterende en dodelijke ziekte hebben is er nog weinig bekend en te weinig wetenschappelijk onderzoek naar.

Door mijn deelname aan de Tour du ALS wil ik graag geld inzamelen om meer onderzoek mogelijk te maken en wellicht net zo belangrijk de ziekte meer aandacht te geven.

Als prestatie voor de sponsoring wil ik per mountainbike de Mont Ventoux beklimmen (1912 meter steil omhoog over 43 km).  Dat is zware en uitputtende fietstocht, maar niets vergeleken met wat Siebren elke dag voor zijn kiezen krijgt!

Mijn doel voor deze prestatie is om EUR 1.500 aan sponsorgeld bij elkaar te sparen, waarbij de 1500 staat voor alle ALS patiënten in Nederland.

Het zou heel gaaf zijn wanneer jullie mij zouden willen sponsoren met een bijdrage en we gezamenlijk met Siebren én alle overige ALS patiënten de strijd kunnen aangaan! Wat zou het prachtig zijn wanneer ALS niet meer dodelijk is en we het leven van de ALS patiënten weer dragelijk kunnen maken en toekomst kunnen geven! Je kunt mij sponsoren via www.tourduals.nl en zoeken op mijn naam.

Namens Siebren, én alle andere ALS patiënten, hartelijk dank!

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

Bekijk alle donateurs
€ 10 25-05-2019 | 16:58 God luck Reinier !
€ 25 25-05-2019 | 00:16 Top Reinier, dat jij en je teamgenoten dit doen! Veel succes met fietsen!
€ 10 13-04-2019 | 20:53 Heel veel succes Reinier!
€ 10 01-04-2019 | 16:05 Reinier, klasse dat je je hier voor inzet...Veel succes en mogen de opbrengst helpen in de strijd tegen ALS. gr Peter
€ 25 28-03-2019 | 09:30