Rob Hermsen

Ik ga trappen, zodat zij adem kunnen happen!

( Fietsen 3x malloot van de kale berg 150KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Reynard – Sault – Reynard – TOP – Malaucène) | Lid van team: THE HOFS )

Meer informatie

Mijn muziekmaat Remko heeft ALS. Ondanks de ellende, draagt hij dat met de breedste lach die je maar kunt bedenken. Ik leef met hem mee en ik heb respect voor hoe krachtig hij dit onmenselijke pad aflegt. Remko wil in de tijd die hij nog heeft doen wat hij kan, om zijn bijdrage te leveren aan het bestrijden van deze vreselijke ziekte. En daar doe ik aan mee! Ik sta machteloos tegenover zijn ziekte, maar ik kan wel Mont Ventoux drie keer op één dag omhoog fietsen. Als dat donaties oplevert en ALS patiënten een betere kans geeft dan is dat het afzien waard! Doneer me wat je wilt, maar doneer!

Activiteit: Fietsen 3x malloot van de kale berg 150KM (Malaucène – Bedoin – Reynard – TOP – Liotard – Malaucène – Liotard – TOP – Reynard – Sault – Reynard – TOP – Malaucène)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

308
18/02/2020
19:27

ALSFEST

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.