Roland Raayen

Voor Ingo, Laura en de kids

( Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) | Membre d'équipe: Team Ingo Tour du ALS 2020 )

Faites un don
More information

Wij hebben in 2012 en 2013 met een team uit Duiven de Alpe d'huzes gefietst en geld opgehaald voor het KWF. Het team bestond uit een aantal zeer verschillende mensen die uiteindelijk een vriendengroep is geworden. Ingo, een van de leden van deze groep, heeft in april 2019 de diagnose ALS gekregen. Ingo heeft de wens om samen met het team Duiven de Mont Ventoux te fietsen om geld op te halen voor ALS. Wij hebben hier als team geen moment over getwijfeld en hebben direct besloten om dit te gaan doen voor Ingo, zijn lieve vrouw Laura en zijn fantastische kids. Hopelijk kunnen wij op deze wijze een klein steentje bijdragen om de ziekte ALS in de toekomst een halt toe te roepen. Hiervoor is echter veel geld nodig dus mocht je wat geld kunnen missen dan vraag ik je te doneren en ons te helpen in de strijd tegen ALS.

Activités: Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)

Pour attirer l'attention, vous pouvez créer une chouette affiche. Vous pouvez choisir le texte vous-même, imprimer l'affiche et l'afficher partout. Tout le monde peut créer une affiche pour une action: des amis, de la famille, des collègues, des camarades de classe ou des membres de votre equipe de sport. Mettez votre affiche dans des supermarchés, des magasins, des entreprises ou à l'école. En général, cela ne pose pas de problème, mais n'oubliez pas de demander la permission.

4.300
19/12/2019
16:36

Team veiligheid & studenten

Voir tous

Tour du ALS is the largest event organized by the ALS Netherlands Foundation. Under the slogan “Get on your feet to beat ALS” , hundreds of cyclists, runners and hikers climb the Mont Ventoux together with ALS patients. All participants, volunteers, patients, donors and attendees contribute in the steps towards finding the cause of ALS and ultimately a medicine.