Roland Raayen

Voor Ingo, Laura en de kids

( Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) | Lid van team: Team Ingo Tour du ALS 2020 )

Doneer nu
Meer informatie

Wij hebben in 2012 en 2013 met een team uit Duiven de Alpe d'huzes gefietst en geld opgehaald voor het KWF. Het team bestond uit een aantal zeer verschillende mensen die uiteindelijk een vriendengroep is geworden. Ingo, een van de leden van deze groep, heeft in april 2019 de diagnose ALS gekregen. Ingo heeft de wens om samen met het team Duiven de Mont Ventoux te fietsen om geld op te halen voor ALS. Wij hebben hier als team geen moment over getwijfeld en hebben direct besloten om dit te gaan doen voor Ingo, zijn lieve vrouw Laura en zijn fantastische kids. Hopelijk kunnen wij op deze wijze een klein steentje bijdragen om de ziekte ALS in de toekomst een halt toe te roepen. Hiervoor is echter veel geld nodig dus mocht je wat geld kunnen missen dan vraag ik je te doneren en ons te helpen in de strijd tegen ALS.

Activiteit: Fietsen 1x de kale berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

4.300
19/12/2019
16:36

Team veiligheid & studenten

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.