Yvon Homma

Samen in de hoogste versnelling tegen ALS

( Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)  | Lid van team: Hegen & gzicht )

Meer informatie

Toen ik Annemiek leerde kennen als nieuwe collega en ik hoorde het verhaal over hoe ALS haar vader en hun gezin had getroffen was ik diep onder de indruk. Ik associeer ALS sinds dat moment met een hartverscheurend ziektebeeld. Het voelt machteloos om niks te kunnen doen. Het is voor mij dan ook vanzelfsprekend om mijn beste beentje voor te zetten om geld in te zamelen en samen de berg op te gaan.

Activiteit: Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)

Breng deze actie extra onder de aandacht met een gave poster. Je kunt zelf de tekst bepalen en de poster vervolgens printen en overal ophangen. Iedereen kan een poster maken voor deze actie dus ook vrienden, familie, collega’s, de mensen uit je sportteam of klasgenoten. Hang de poster op in de supermarkt, bij winkels achter het raam, bij bedrijven of op school. Als je het vriendelijk vraagt en uitlegt waarvoor het is dan is het ophangen van een poster vaak geen probleem.

25
23/03/2020
21:52

Bert en Marry

Bekijk alle

Tour du ALS is het grootste evenement wat door Stichting ALS Nederland wordt georganiseerd. Onder het motto ‘Samen trappen we ALS de wereld uit’ beklimmen jaarlijks honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux. Alle deelnemers, vrijwilligers, patiënten, donateurs en aanwezigen dragen bij aan de stappen die worden gezet naar het vinden van de oorzaak van ALS en uiteindelijk een medicijn.