Promotiemateriaal Tour du ALS

Hoe meer mensen we betrokken krijgen bij de strijd tegen de dodelijke spierziekte ALS, hoe meer we voor patiënten en hun naasten kunnen betekenen. Het is daarom belangrijk om de strijd tegen ALS bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen en hen te enthousiasmeren tot deelname of een donatie.

Tour du ALS kun je op heel veel manieren promoten. Vraag al jou contacten in WhatsApp om jouw deelname aan Tour du ALS te steunen met een donatie, vertel over jouw deelname op sociale media, hang overal in jouw stad of dorp campagneposters op en plaats een Tour du ALS-collectebus bij de ingang van jouw sportschool, kapper, supermarkt, bibliotheek, kantoor en favoriete restaurant.

Deel een oproep in WhatsApp

Ook binnen WhatsApp kun je Tour du ALS promoten. Vraag al jouw contacten in WhatsApp om jouw deelname aan Tour du ALS te steunen met een donatie. We hebben een berichtje voor je klaargezet, al kun je natuurlijk ook zelf in de digitale pen klimmen.

Je kunt dit voorbeeld bericht kopiëren, aanpassen en met jouw WhatsApp-contacten delen:

Komend jaar ga ik een grote sportieve uitdaging aan: op 8 juni 2023 beklim ik tijdens Tour du ALS de Mont Ventoux voor de strijd tegen de dodelijke spierziekte ALS. Jij kunt mijn strijd steunen met een donatie! Of misschien wil je je aansluiten bij mijn team? De opbrengst van Tour du ALS komt ten goede aan onderzoek naar het vinden van de oorzaak en behandeling van ALS. Help je mee? [link naar jouw actiepagina]

Campagnematerialen

Iedereen mag weten dat jij deelneemt aan Tour du ALS! Met jouw verhaal inspireer je anderen om de strijd tegen de dodelijke spierziekte ALS te steunen. Om jou te helpen jouw deelname aan Tour du ALS bij zoveel mogelijk mensen onder de aandacht te brengen ontwikkelen we diverse campagnematerialen, zoals posters, flyers, sociale media banners.

Posters Tour du ALS
Download en print de campagneposters van Tour du ALS en hang de poster op zoveel mogelijk plekken op.

     

Tip: download op jouw eigen Tour du ALS-actiepagina jouw unieke QR-code en plak deze op de poster, zodat alle donaties direct bij jou binnenkomen.

Flyers Tour du ALS
Download en print de flyers van Tour du ALS, deel ze uit aan potentiële sponsoren en leg een stapeltje flyers op kantoor, in de bibliotheek, bij de kapper, sportschool en huisarts.

Signature e-mail
Plaats onderaan jouw e-mail een oproep om jouw deelname aan Tour du ALS te steunen met een donatie. 

Bestel een gratis promotiepakket 

Als deelnemer van Tour du ALS wil je natuurlijk aan iedereen laten weten dat je meedoet aan deze grootse sportieve uitdaging. We helpen je graag bij jouw promotie van Tour du ALS. We gaan voor alle deelnemers een promotiepakket samengestellen met daarin posters, flyers, collectebussen en polsbandjes.

Wil je graag een gratis promotiepakket ontvangen? Stuur ons dan een mail naar info@tourduals.nl met jouw naam en het adres waar we het pakket naartoe kunnen sturen. We verwachten medio december 2022 de eerste pakketten te kunnen versturen.

Logo Tour du ALS 

     

Vragen?

Heb je een vraag over de campagnematerialen, stuur dan een mailtje naar info@tourduals.nl