Deelnemersbijeenkomst Tour du ALS

 

De deelnemersbijeenkomst van Tour du ALS 2018 staat gepland voor zaterdag 7 april. Dit jaar verwelkomen we alle deelnemers in het spiksplinternieuwe complex Breepark in Breda.  Tijdens deze bijeenkomst krijgen de deelnemers de kans om de andere deelnemers alvast te ontmoeten en verkrijgen ze exclusieve deelnemersinformatie De officiële uitnodiging en het programma volgt nog, maar zet deze datum vast in je agenda!  

De deelnemers die zich op tijd hebben ingeschreven en hun tenue hebben besteld kunnen het deelnemerstenue hier ophalen. Als deelnemers niet aanwezig kunnen zijn bij de deelnemersbijeenkomst, dan is het mogelijk om het Tour du ALS tenue pakket door iemand anders op te laten halen. Dit is echter alleen mogelijk door een ingevuld machtigingsformulier af te geven aan de persoon die het tenue komt ophalen in Breda. Deze ontvangen ze circa twee weken voorafgaand aan de deelnemersbijeenkomst samen met een uitnodiging en het programma voor die dag.

Wij zijn heel blij dat Breepark ons deze bijeenkomst kosteloos aanbied. Meer informatie over Breepark:

Algemeen

Breepark is de splinternieuwe evenementenlocatie direct aan de A27 in Breda. Het is een bijzonder gebied waarin verschillende elementen samenkomen: congres- en vergaderzalen, een grote evenementenhal, diverse horecagelegenheden, megabioscoop Kinepolis, bowling, lasergame en escaperooms, een groot outdoor terrein, sportwinkel Decathlon en een natuurgebied.

Sport

Het gebied is in totaal 44 hectare groot. Afgelopen zomer was het vrijetijdsgebied onderdeel van Bavel Fietst Om, een mountainbiketocht dwars door de Decathlon, de evenementenhal en over de Bavelse Berg. Tevens heeft het terrein dienst gedaan als vertrekpunt voor de eerste etappe van de Binck Bank Tour, de voormalige Eneco Tour. Een internationaal wielerevenement met toprenners.

Bereikbaarheid

Breepark is direct gelegen aan de A27, nabij afslag 15. In het gehele gebied kan men gratis parkeren. Er zijn ruim 2000 parkeerplaatsen. Ook met het openbaar vervoer is Breepark goed te bereiken. Het gebied beschikt over een eigen bushalte. Binnen 10 minuten ben je vanaf Breepark op het Centraal Station Breda. Adres: Bavelseparklaan, 4817 ZX Breda.