Deelnemersbijeenkomst

UPDATE DEELNEMERSBIJEENKOMST

 

Wij hebben als organisatie van de Tour du ALS besloten om de deelnemersbijeenkomst van 18 april niet door te laten gaan. Wij zijn genoodzaakt dit besluit te nemen, omdat de gezondheid en veiligheid van alle ALS-patiënten, deelnemers en andere aanwezigen onze eerste prioriteit is. Uiteraard houden wij jou op de hoogte indien er na 6 april nieuwe maatregelen komen die van invloed zijn op de Tour du ALS. De organisatie zal de berichtgeving rondom het virus op de voet volgen en te allen tijde het advies van de overheid en het RIVM opvolgen. Met betrekking tot de uitgiftes van de tenues, zullen wij voor 18 april met een gepaste oplossing komen.

Alle verdere updates rondom Tour du ALS nemen wij op in onze nieuwsbrieven en op de website. Houd ook vooral onze FacebookInstagram en Twitter in de gaten. Als organisatie zullen we alles op alles zetten om jou zo goed mogelijk op de hoogte te houden.

 

 

Deelnemersbijeenkomst Tour du ALS 18 april a.s.

 

Ook dit jaar zal de deelnemersbijeenkomst weer plaatsvinden in de Jaarbeurs in Utrecht en wel op zaterdag 18 april. Inloop start om 9.30 uur en de bijeenkomst duurt van 10.00 – 12.30 uur. 

Tijdens deze deelnemersbijeenkomst ontvang je alle up to date informatie over Tour du ALS, inclusief de recente informatie over de routes, tips voor je beklimming, wordt het tenue van 2020 onthuld en ontmoet je andere deelnemers. 

 

Uitreiking Tour du ALS Tenue

Bij de deelnemersbijeenkomst garanderen wij dat voor iedereen die zich uiterlijk op 20 februari jl. heeft ingeschreven het Tour du ALS tenue klaarligt. Er is gelegenheid om te passen, zodat je zeker weet dat je met de goede maat naar huis gaat. 
 
 
Heb jij je nog niet aangemeld?