Tour du ALS-fietspasdag

Op donderdag 13 juni 2024 bedwingen honderden fietsers, hardlopers en wandelaars samen met ALS-patiënten de Mont Ventoux tijdens de 12e editie van Tour du ALS. Heb jij er al eens aan gedacht om mee te doen, maar twijfel je of dit iets voor jou is? Vraag jij jezelf af hoe en op welke fiets je de Mont Ventoux kunt beklimmen?

Kom dan op zaterdag 9 maart 2024 naar de Tour du ALS-fietspasdag. Een dag speciaal voor ALS-patiënten. Neem je stoker, degene die jouw fiets gaat besturen, mee, zodat je samen kunt kijken welke fiets bij jullie past. Uiteraard zijn ook andere teamleden, familie of vrienden welkom, alleen maar gezellig!

Programma
Op deze dag kom je meer te weten over wat er komt kijken bij de voorbereiding op Tour du ALS, hoe het programma voor patiëntenteams eruitziet en je kunt die dag verschillende fietsen uitproberen, zoals bijvoorbeeld de Hase Pino. Fietsexpert en eigenaar van 2RIDE Sjors Kloosterman helpt jullie graag bij het uitkiezen van de fiets die voor jullie team geschikt is om de Mont Ventoux te beklimmen. Uiteraard behoren proefritjes tot de mogelijkheid. Natuurlijk is ook er ook ruimte om al je vragen te stellen. Juliette Arts is aanwezig vanuit patiëntencontact.

11.00 uur: Inloop
11.30 uur: Korte introductie op Tour du ALS en voorbereidingen voor patiënten
12.00 uur: Fietsen uitproberen
15.00 uur: Einde fietspasdag

Locatie
2RIDE Fietsverhuur
Spinveld 66a14
4815 HT Breda

Aanmelden voor de fietspasdag
Ben jij van plan om op zaterdag 9 maart langs te komen bij de fietspasdag, dan horen we dit graag. Aanmelden kan door het aanmeldformulier in te vullen.

Aanmelden voor de fietspasdag

Meedoen met Tour du ALS
Wil je nu al meer weten over deelnemen als patiënt aan Tour du ALS? Kijk op deze pagina of neem contact op via info@tourduals.nl.