Fietsverhuur en transport

Dit jaar is Sjors Kloosterman met 2RIDE.nl weer aanwezig bij Tour du ALS. Sjors zet zich al 10 jaar in voor de strijd tegen ALS. Ook tijdens de jubileumeditie is hij er natuurlijk bij en ondersteunt hij als vanouds met de verhuur en het transport van fietsen. 

Heb je nog geen geschikte fiets of is het lastig om je eigen fiets mee te nemen naar Frankrijk? Dan zijn de volgende oplossingen mogelijk:

FIETS HUREN
Je kunt voor €29,- per dag een racefiets huren door dit reserveringsformulier in te vullen. 2RIDE zorgt er dan voor dat de fiets voor jou klaarstaat op Village du Départ en stelt hem voor je af. Na afloop lever je de fiets weer in bij de finish. Wil je de fiets eerder huren om te gaan trainen dan is dat ook mogelijk! 2RIDE maakt daarvoor graag een speciale prijs voor je op.

FIETSVERVOER
Wil je dat jouw fiets voor je klaar staat in Malaucène? 2RIDE regelt dit graag voor je. Als jij ervoor zorgt dat jouw fiets 2, 3 of 4 juni 2022 in Breda, op afspraak, is bezorgd wordt jouw fiets voor € 25,- naar de Mont Ventoux gebracht. Na afloop van Tour du ALS wordt hij weer veilig terug vervoerd naar Breda. Op 6 en 8 juni kunnen de fietsen in Malaucène worden opgehaald.

Voor de terugreis dient de fiets uiterlijk op vrijdag 10 juni weer te worden aangeleverd bij de 2Ride bus op Village du Départ. Op zondag 12 of maandag 13 juni kun je dan je fiets, op afspraak, weer ophalen in Breda. Je kunt je fiets(en) hiervoor aanmelden door een mail te sturen aan info@2ride.nl.

Heb je nog vragen of wil je hier meer over weten, mail ons dan gerust met je vraag via info@2ride.nl of bel +31(0)6-54730197.

NB: Patiënten die deelnemen aan de Tour du ALS kunnen hun fiets/tandem bij 2RIDE.nl aanbieden voor gratis vervoer naar Frankrijk en terug.