Tour du ALS-fietsverhuur en transport

Sjors Kloosterman van 2RIDE.nl verzorgt al vele jaren de fietsverhuur voor Tour du ALS en het transport van de fietsen naar Frankrijk. Ook tijdens de 11e editie van het sportieve event is hij er natuurlijk bij en ondersteunt hij als vanouds met de verhuur en het transport van fietsen naar Malaucène en terug naar Nederland.

Fiets huren

Helaas is het niet meer mogelijk om bij 2RIDE fietsen te huren - alle fietsen zijn verhuurd.

Je kunt voor €29,- per dag een racefiets huren door dit reserveringsformulier in te vullen. 2RIDE.nl zorgt er dan voor dat de fiets voor jou klaarstaat op Village du Départ en stelt hem voor je af. Na afloop lever je de fiets weer in bij de finish. Wil je de fiets eerder huren om te gaan trainen dan is dat ook mogelijk! 2RIDE.nl maakt daarvoor graag een speciale prijs voor je op.

Patiënten kunnen bij 2RIDE.nl terecht voor een speciale Hase Pino fiets. Deze wordt geheel op maat afgesteld. Het is mogelijk om bij 2RIDE.nl een afspraak te maken voor het passen van een fiets. De Hase Pino’s kunnen eerder worden geleverd, zodat patiëntenteams voldoende tijd hebben om te oefenen.

Fietsvervoer

Helaas is het niet meer mogelijk om fietsvervoer bij 2RIDE te regelen - alle plekken zijn geboekt.

Heb je zelf geen mogelijkheid om je eigen fiets(en) mee te nemen naar Frankrijk? En wil je dat jouw fiets voor je klaar staat in Malaucène? 2RIDE.nl regelt dit graag voor je.

Als jij jouw fiets uiterlijk 2 juni 2023 bij 2RIDE.nl in Breda aflevert, dan wordt jouw fiets voor € 35,- naar de Mont Ventoux gebracht en terug. Wel graag even een afspraak maken voor het brengen van de fiets. Op 5, 6 en 7 juni kunnen de fietsen in Malaucène worden opgehaald. Na afloop van Tour du ALS wordt de fiets weer veilig terug vervoerd naar Breda. 

Je kunt een afspraak maken met Sjors Kloosterman van 2RIDE.nl door te mailen naar info@2ride.nl

Voor de terugreis dient de fiets uiterlijk op vrijdag 9 juni 14:00 uur weer te worden aangeleverd bij de 2RIDE.nl bus op Village du Départ. Vanaf zondag 11 juni kun je dan je fiets, op afspraak, weer ophalen in Breda.

NB: Patiënten die deelnemen aan Tour du ALS kunnen hun fiets/tandem bij 2RIDE.nl aanbieden voor gratis vervoer naar Frankrijk en terug.

Locatie

2RIDE.nl is gevestigd aan de Spinveld 66a14 in Breda. Er zijn voldoende parkeergelegenheden voor de deur. Zie voor meer informatie: www.2ride.nl.

Vragen?

Heb je vragen of de fietsverhuur of het transport van de fietsen naar Frankrijk, stuur dan een mail naar info@tourduals.nl.