Fietsverhuur en transport

Sjors Kloosterman van 2RIDE.nl verzorgt al vele jaren de fietsverhuur voor Tour du ALS en het transport van de fietsen naar Frankrijk. Ook deze 12e editie kun je via Sjors weer fietsen huren en/of laten vervoeren.


Fiets huren

Je kunt een racefiets huren voor € 29,- per dag (2 dagen voor € 40,- of 3 dagen voor € 55,-) huren door dit reserveringsformulier in te vullen. 2RIDE.nl zorgt er dan voor dat de fiets voor jou klaarstaat op Village du Départ en stelt hem voor je af. Na afloop lever je de fiets weer in bij de finish. Wil je de fiets eerder huren om te gaan trainen, dan is dat ook mogelijk. 2RIDE.nl maakt daarvoor graag een speciale prijs voor je op.

Let op: er is slechts een beperkt aantal huurfietsen beschikbaar!

Patiënten kunnen bij 2RIDE.nl terecht voor fietsen die op maat worden afgesteld. Klik hier voor meer informatie over fietsen voor patiënten.


Fietsvervoer

Heb je zelf geen mogelijkheid om je eigen fiets(en) mee te nemen naar Frankrijk? En wil je dat jouw fiets voor je klaarstaat in Malaucène? 2RIDE.nl regelt dit graag voor je.

Let op: er is slechts plek voor 40 fietsen die vervoerd kunnen worden. Wees er dus snel bij!

Als jij jouw fiets uiterlijk 7 juni 2024 bij 2RIDE.nl in Breda aflevert, dan wordt jouw fiets voor € 35,- naar de Mont Ventoux gebracht en terug. Wel graag even een afspraak maken voor het brengen van de fiets. Op 10, 11 en 12 juni kunnen de fietsen in Malaucène worden opgehaald. Na afloop van Tour du ALS wordt de fiets weer veilig terug vervoerd naar Breda. 

Je kunt een afspraak maken met Sjors Kloosterman van 2RIDE.nl door te mailen naar info@2ride.nl

Voor de terugreis dient de fiets uiterlijk op vrijdag 14 juni 14:00 uur weer te worden aangeleverd bij de 2RIDE.nl bus op Village du Départ. Vanaf zondag 16 juni kun je je fiets, op afspraak, weer ophalen in Breda.

Patiënten die deelnemen aan Tour du ALS kunnen hun fiets/tandem bij 2RIDE.nl aanbieden voor gratis vervoer naar Frankrijk en terug.

Locatie

2RIDE.nl is gevestigd aan de Spinveld 66a14 in Breda. Er zijn voldoende parkeergelegenheden voor de deur. Zie voor meer informatie: www.2ride.nl.


Vragen?

Heb je vragen over de fietsverhuur of het transport van de fietsen naar Frankrijk, stuur dan een mail naar info@tourduals.nl.