Frank Bos

Frank

( Fietsen 1x De Kale Berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) | Member of team: Frank’s PEDALS )

De Mont Ventoux, het is maar een berg. Ooit heb ik samen met Yvonne deze berg gefietst. Een monster tocht van ruim 20km uit Bedoin, voor ons plezier, toch?  Volgend jaar ga ik die berg weer op, nog geen idee hoe en in welke status, maar ik ga hem op, voor mijn en ons plezier, maar ook met een doel: voor stichting ALS.

Ik heb gefietst voor o.a KWF en Kika, maar deze voelt anders. Het raakt mij, logischerwijs nog meer.  Ik heb sinds April 2023 de diagnose ALS, na een lange periode van klachten die niet te verklaren waren. De diagnose kwam binnen als een bom en de wereld stortte in. De impact is groot en voelbaar om ons heen. 

In de tijd die ik nog heb wil ik er alles aan doen om ons, nu al geweldige omgeving, te mobiliseren om samen mooie herinneringen te maken. Tour du ALS zal zo’n herinnering zijn, niet alleen de Mont Ventoux, maar ook de aanloop naar die berg toe. Het trainen, de borrels, etentjes, acties bedenken, het samen iets bereiken. 

De reis ernaar toe is misschien wel net zo mooi als die berg op gaan. 

Eind augustus hebben we ons ingeschreven, en met al bijna 125! teamleden gaan we er een episch jaar van maken. 

Let's go! 

Frank

Activity: Fietsen 1x De Kale Berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)
50
15/06/2024
21:25

Marscha

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
  View all
21/08/2023 | 12:49

Every journey has a beginning. Let's go PEDALS!

Na de klap van de diagnose, keert de rust wat terug in het gezin. Bijna alles is geregeld, voor nu, en dan de knop om. Het leven is mooi, blijft mooi, ook met de ziekte ALS. Dat klinkt gek, maar het is echt zo.  In mei 2023 ontstond het idee om iets te gaan doen. Iets met sport.....Tour du ALS.  Nu de zomer (vakantie) achter de rug is, gaan we beginnen. Tour du ALS, met Team Frank's PEDALS; met veel teamleden, veel aandacht,  en een zo groot mogelijk opbrengst halen. The sky is the limit, zo ook hier. We gaan ervoor! 

Tour du ALS is the largest event organized by the ALS Netherlands Foundation. Under the slogan “Get on your feet to beat ALS” , hundreds of cyclists, runners and hikers climb the Mont Ventoux together with ALS patients. All participants, volunteers, patients, donors and attendees contribute in the steps towards finding the cause of ALS and ultimately a medicine.