Frank Bos

Frank

( Fietsen 1x De Kale Berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) | Lid van team: Frank’s PEDALS )

De Mont Ventoux, het is maar een berg. Ooit heb ik samen met Yvonne deze berg gefietst. Een monster tocht van ruim 20km uit Bedoin, voor ons plezier, toch?  Volgend jaar ga ik die berg weer op, nog geen idee hoe en in welke status, maar ik ga hem op, voor mijn en ons plezier, maar ook met een doel: voor stichting ALS.

Ik heb gefietst voor o.a KWF en Kika, maar deze voelt anders. Het raakt mij, logischerwijs nog meer.  Ik heb sinds April 2023 de diagnose ALS, na een lange periode van klachten die niet te verklaren waren. De diagnose kwam binnen als een bom en de wereld stortte in. De impact is groot en voelbaar om ons heen. 

In de tijd die ik nog heb wil ik er alles aan doen om ons, nu al geweldige omgeving, te mobiliseren om samen mooie herinneringen te maken. Tour du ALS zal zo’n herinnering zijn, niet alleen de Mont Ventoux, maar ook de aanloop naar die berg toe. Het trainen, de borrels, etentjes, acties bedenken, het samen iets bereiken. 

De reis ernaar toe is misschien wel net zo mooi als die berg op gaan. 

Eind augustus hebben we ons ingeschreven, en met al bijna 125! teamleden gaan we er een episch jaar van maken. 

Let's go! 

Frank

Activiteit: Fietsen 1x De Kale Berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)
10
19/04/2024
19:33

Caroline

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer
  Bekijk alle
21/08/2023 | 12:49

Every journey has a beginning. Let's go PEDALS!

Na de klap van de diagnose, keert de rust wat terug in het gezin. Bijna alles is geregeld, voor nu, en dan de knop om. Het leven is mooi, blijft mooi, ook met de ziekte ALS. Dat klinkt gek, maar het is echt zo.  In mei 2023 ontstond het idee om iets te gaan doen. Iets met sport.....Tour du ALS.  Nu de zomer (vakantie) achter de rug is, gaan we beginnen. Tour du ALS, met Team Frank's PEDALS; met veel teamleden, veel aandacht,  en een zo groot mogelijk opbrengst halen. The sky is the limit, zo ook hier. We gaan ervoor! 

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS.