Imme Van Dongen

Voor Monique❤️

( Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)  | Member of team: Niets doen is geen optie! )

De mensheid bevindt zich in een interessant tijdperk: door technologie, wetenschap en globalisering vergaren we meer kennis van de wereld dan ooit. Hierbij komt ook kijken dat we steeds meer weten over de menselijke gezondheid, en van ziekten. Vele ziekten die ooit een doodsvonnis waren zijn tegenwoordig vrijwel nooit meer levensbedreigend. Dit is een prachtig gevolg van een opeenstapeling van werk, kennis en wetenschap. Maar we hebben nog een lange weg te gaan. Een van de ziektes die nog wel een doodsvonnis is, is ALS. En wat een verschrikkelijke ziekte is dat, zeg.

Als christen geloof ik dat we mogen geloven in de kracht van God, en ik geloof ook dat de kracht van God terug te vinden is in mensenhanden. Daarom ga ik de berg op lopen: om de wetenschap een kans te geven om ALS op de lijst van behandelbare ziekten te krijgen!

Activity: Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)
5
10/06/2024
13:56

Belinda

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Tour du ALS is the largest event organized by the ALS Netherlands Foundation. Under the slogan “Get on your feet to beat ALS” , hundreds of cyclists, runners and hikers climb the Mont Ventoux together with ALS patients. All participants, volunteers, patients, donors and attendees contribute in the steps towards finding the cause of ALS and ultimately a medicine.