Lisa van den Putte

ALLES VOOR MIJN LIEVE MAMA

( Fietsen 1x De Kale Berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène) | Member of team: Wat ALS )

Nog één keer naar de top voor mijn grote held, mijn lieve mama!

Op de foto één van de mooiste dagen uit mijn leven tot nu toe. Samen met mijn lieve gezin, vrienden en collega’s de Mont Ventoux beklommen. Mama nog in ons midden, stralend van oor tot oor. Trots op ons gezin en alle mooie mensen om ons heen. Het leven mocht gevierd worden.

Inmiddels hebben we de Mont Ventoux 3 keer beklommen. Alweer 3,5 jaar geleden was de laatste keer. Tevens 3,5 jaar geleden dat we afscheid hebben moeten nemen van mama. Graag willen we nog één keer deelnemen, een eerbetoon aan mama!

Nog een keer beklimmen we daarom met Team Wat ALS op 8 juni 2023 de Mont Ventoux tijdens de Tour du ALS! Voor mijn lieve mama en alle andere patiënten. Zonder mama aan de zijlijn, maar met haar in onze gedachten gaan we de beklimming aan. Een prestatie die niets is vergeleken met de strijd die ALS patiënten dagelijks aan moeten gaan. Want Wat ALS je zelf niet meer kunt lopen, eten, praten of werken en je volledig afhankelijk wordt van anderen.. Ik zie het als een zegen dat wij dit wel kunnen. Mama leerde ons te kijken naar wat wèl kan en wat we wèl hebben. Waar het leven echt om draait! Nog iedere dag denk ik aan haar en geeft ze mij kracht.

Nog steeds geloof en hoop ik dat er ooit een medicijn gevonden kan worden voor deze onmenselijke ziekte. Hoop geeft kracht en moed zei mama altijd. Ik hoop dan ook nog één keer een berg geld op te mogen halen. Nog één keer bij te dragen aan een betere toekomst voor de patiënten van nu.
Ook dit jaar zullen we weer mooie acties op gaan zetten. Houd onze pagina daarvoor in de gaten.

Activity: Fietsen 1x De Kale Berg 43KM (Malaucène – Liotard – TOP – Malaucène)
15
28/03/2023
17:25

Kim

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1.000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Tour du ALS is the largest event organized by the ALS Netherlands Foundation. Under the slogan “Get on your feet to beat ALS” , hundreds of cyclists, runners and hikers climb the Mont Ventoux together with ALS patients. All participants, volunteers, patients, donors and attendees contribute in the steps towards finding the cause of ALS and ultimately a medicine.