Mads Tigchelaar

Samen naar de top met mama

( Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)  | Member of team: Samen naar de TOP )

Ik moet helaas mijn oma al 5 jaar missen omdat zij overleden is aan ALS. Ik wilde altijd al geld ophalen om te zorgen dat deze rotziekte de wereld uit gaat.

Activity: Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)
25
26/04/2024
16:45

Frank

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more
  View all
23/10/2023 | 22:15

Klaar voor de start!

Na wat administratieve voorbereidingen, zoals het vrij vragen van school. Afstemmen met wat mensen om ons heen. Hebben we, Mads( mijn zoon) en ik, besloten om samen dit avontuur aan te gaan. Mads had al eerder verteld en gezegd dat hij graag geld wilde inzamelen voor de ziekte van z'n oma, mijn moeder. 2 jaar geleden was ik al eerder de top opgelopen en dit was voor mij een mooie en bijzondere ervaring. Stukje herinneringen ophalen, genieten van al het moois wat we nog hebben met elkaar. Dit was voor Mads een reden om graag hier aan mee te willen doen. Nu heeft hij de leeftijd om mee te mogen doen. De komende tijd zal een tijd worden van trainen om te top de halen en zorgen voor zoveel mogelijk geld binnen te halen. Wij zullen klaar zijn voor de start!!

Tour du ALS is the largest event organized by the ALS Netherlands Foundation. Under the slogan “Get on your feet to beat ALS” , hundreds of cyclists, runners and hikers climb the Mont Ventoux together with ALS patients. All participants, volunteers, patients, donors and attendees contribute in the steps towards finding the cause of ALS and ultimately a medicine.