Nouska van Leur

Ik kom in actie!

( Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)  | Lid van team: All Love Stays )

ALS leven vandaag plots een andere betekenis krijgt dan hij gisteren had
ALS je geliefde plots ernstig ziek blijkt te zijn
ALS de rollen plots worden omgedraaid
ALS normaal adem halen niet meer vanzelfsprekend is

Sinds 2022 is dit het leven van van mijn vader. Toen hij in korte tijd veranderde van een sportieve vader in een man met onverklaarbare kracht uitval en onwillekeurige spierbewegingen. Trok hij aan de bel bij de huisarts. Na een lange tijd van verschillende onderzoeken kreeg pap de diagnose: ALS, in een agressieve vorm.

ALS is een ziekte waarbij je elke dag geconfronteerd wordt met een nieuwe grens om deze vervolgens wéér te moeten verleggen. Je lichaam gaat steeds verder en sneller achteruit.
Ik zie wat dit met hem en het gezin doet. Daarom kom ik samen met lieve vriendinnen en familie in actie, en beklimmen wij in juni 2024 de Mont Ventoux voor het ALS fonds.
Ik zie dit als een kans voor verwerking van deze emotionele rollercoaster, maar ook voor het ophalen van zoveel mogelijk geld.
Want geld is nodig voor onderzoek naar ALS!

ALS - ALL LOVE STAYS

 

Activiteit: Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)
25
13/06/2024
23:01

Mirjam

Bekijk alle

€ 250 opgehaald

€ 500 opgehaald

€ 1.000 opgehaald

Eerste donatie ontvangen

10 donaties ontvangen

25 donaties ontvangen

50 donaties ontvangen

Een blogbericht geplaatst

Toon meer

Stichting ALS Nederland zet zich in voor het vinden van de oorzaak en oplossingen voor de dodelijke spierziekte ALS. Om de oorzaak van deze slopende ziekte en een medicijn te vinden is er geld nodig, veel geld. Daarom organiseert Stichting ALS Nederland jaarlijks het sportieve evenement Tour du ALS, om zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de strijd tegen ALS.