Nouska van Leur

Ik kom in actie!

( Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)  | Member of team: All Love Stays )

ALS leven vandaag plots een andere betekenis krijgt dan hij gisteren had
ALS je geliefde plots ernstig ziek blijkt te zijn
ALS de rollen plots worden omgedraaid
ALS normaal adem halen niet meer vanzelfsprekend is

Sinds 2022 is dit het leven van van mijn vader. Toen hij in korte tijd veranderde van een sportieve vader in een man met onverklaarbare kracht uitval en onwillekeurige spierbewegingen. Trok hij aan de bel bij de huisarts. Na een lange tijd van verschillende onderzoeken kreeg pap de diagnose: ALS, in een agressieve vorm.

ALS is een ziekte waarbij je elke dag geconfronteerd wordt met een nieuwe grens om deze vervolgens wéér te moeten verleggen. Je lichaam gaat steeds verder en sneller achteruit.
Ik zie wat dit met hem en het gezin doet. Daarom kom ik samen met lieve vriendinnen en familie in actie, en beklimmen wij in juni 2024 de Mont Ventoux voor het ALS fonds.
Ik zie dit als een kans voor verwerking van deze emotionele rollercoaster, maar ook voor het ophalen van zoveel mogelijk geld.
Want geld is nodig voor onderzoek naar ALS!

ALS - ALL LOVE STAYS

 

Activity: Wandelen (Malaucène – Liotard – TOP)
25
13/06/2024
23:01

Mirjam

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Tour du ALS is the largest event organized by the ALS Netherlands Foundation. Under the slogan “Get on your feet to beat ALS” , hundreds of cyclists, runners and hikers climb the Mont Ventoux together with ALS patients. All participants, volunteers, patients, donors and attendees contribute in the steps towards finding the cause of ALS and ultimately a medicine.