Paul van den Ban

Hoop geeft Kracht

( Electrische fiets 1x De Kale Berg (Malaucène - TOP) | Member of team: BAN ALS )

Steun mijn strijd tegen ALS en doneer! 

Beste ,

Zoals je misschien weet, neem ik dit jaar voor de derde keer deel aan de Tour dur ALS, een evenement dat zich inzet voor de strijd tegen de ziekte ALS. Op 13 juni 2024 zal ik samen met vele anderen fietsen om bewustzijn te creëren en geld in te zamelen voor onderzoek en ondersteuning. Samen met mijn vriend Jan zal ik net als vorig jaar de Mont Ventoux beklimmen op een tandemfiets. Naast ons twee zijn er nog 20 andere teamleden van team BAN ALS die hetzelfde doel nastreven.

ALS (Amyotrofische Laterale Sclerose) is een genadeloze dodelijke ziekte die het zenuwstelsel aantast en leidt tot spierzwakte, verlamming en uiteindelijk ademhalingsproblemen. Door deel te nemen aan de Tour dur ALS wil ik mijn steentje bijdragen aan het vinden van een medicijn dat de ziekte kan stoppen en het verbeteren van de levenskwaliteit van degenen die door deze ziekte zijn getroffen. En daar hoor ik zelf dus ook bij; ruim 6 jaar geleden kreeg ik de diagnose ALS.

Hoe kun je helpen?

Ik realiseer me dat dat dit niet de eerste keer is dat ik een dergelijk verzoek aan je doe. Ik zou het ook beslist niet gedaan hebben als het niet hartstikke nodig zou zijn om de strijd tegen ALS in de vorm van wetenschappelijk onderzoek voort te kunnen zetten.
Als je mijn deelname wilt steunen door een donatie te doen, zou ik dat enorm waarderen. Elke bijdrage, groot of klein, maakt een verschil. Je kunt eenvoudig een donatie doen via mijn persoonlijke sponsorpagina: https://www.tourduals.nl/fundraisers/paul-van-den-ban
Hier zie je een oranje knop “Doneer nu”, aanklikken en doneren maar.


Samen kunnen we het verschil maken!

Ik ben dankbaar voor je steun en ik kijk ernaar uit om op 13 juni samen met bijna 800 andere deelnemers de uitdaging aan te gaan. Laten we samen strijden tegen ALS en hoop bieden aan die 1.500 patiënten in Nederland die het nodig hebben.

Hartelijk dank voor je tijd en overweging en hopelijk je donatie.

Met vriendelijke groet,

Paul

Activity: Electrische fiets 1x De Kale Berg (Malaucène - TOP)
25
13/06/2024
08:11

Anonymous

View all

Raised €250

Raised €500

Raised €1,000

Received first donation

Received 10 donations

Received 25 donations

Received 50 donations

Posted a blog update

Show more

Tour du ALS is the largest event organized by the ALS Netherlands Foundation. Under the slogan “Get on your feet to beat ALS” , hundreds of cyclists, runners and hikers climb the Mont Ventoux together with ALS patients. All participants, volunteers, patients, donors and attendees contribute in the steps towards finding the cause of ALS and ultimately a medicine.